Luo Domo-tili

Henkilötiedot
Osoitetiedot
Opiskelijatyyppi
Varallisuus- ja tulotiedot
Kuukausitulot euron tarkkuudella (arvio).
Varallisuutesi euroissa
Salasana
Vähintään 8 merkkiä

Perustiedot

Täytä perustietosi huolellisesti.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Jos sinulla ei ole henkilötunnusta, valitse Minulla ei ole henkilötunnusta ja syötä syntymäaikasi henkilötunnuksen sijaan.

Jos sinulla ei ole vielä Helsingin yliopiston opiskelijanumeroa, sinun on toimitettava liitteenä joku todistus opiskelupaikasta.

Miksi kysymme sukupuolesta?

Sukupuolesta kysytään, koska joihinkin soluasuntoihin asutetaan kerrallaan vain yhden sukupuolen edustajia. Jos et halua ilmoittaa sukupuolta tai haluat muuten vain hakea pelkästään sekasoluihin, valitse kolmas vaihtoehto. Huomaa kuitenkin, että tällöin sinulle ei voida tarjota mitään vain yhdelle sukupuolelle kerrallaan korvamerkittyä soluasuntoa!

Varallisuus

Syötä kuukausitulot-kenttään kaikki säännölliset tulosi. Jos tulojen määrä vaihtelee, arvioi joku keskiarvo. Tulojen lähde ei merkitse. Laske kaikki mahdolliset tulot (palkka, opintotuki, vanhempien sponsorointi, jne.) yhteen.

Varallisuus-kenttään syötä omaisuutesi. Voit jättää pois omaisuuden, jota ei voi hyödyntää asumisen järjestämiseksi pääkaupunkiseudulla (esimerkiksi toisella paikkakunnalla sijaitseva perintökesämökki).